Categories

Follow us on
We accept
Bioquímica. sisena edició

Bioquímica. sisena edició

Author: John L. Tymoczko; Jeremy M. Berg ; Lubert Stryer
Editorial: REVERTE
Pages: 1152
Edition: 6edition
Edition date: 17-02-2010
ISBN: 9788429176018
Price: 91 €

Notify me when available
0 (0) Rate and see the comments of this book

Èmfasi en la importància fisiològica. En aquesta sisena edició volem subratllar el fet que la comprensió de les rutes bioquímiques és el fonament de la comprensió dels sistemes biològics.

Una perspectiva molecular evolutiva. A mesura que l'anàlisi de les seqüències esdevé més important, el camp de la bioquímica s'està desplaçant des d'una ciència feta quasi completament al laboratori cap a una altra que es pot explorar amb ordinadors, fent ús de la informació obtinguda de la genòmica i la proteòmica. Aquest canvi és present en aquesta edició, i es pot observar clarament al capítol 6 'Evolució i bioinformàtica', on es desenvolupen les bases conceptuals de la comparació de les seqüències de les proteïnes i dels àcids nucleics. La comparació de proteïnes és ben present al llarg de tot el llibre, especialment per a aclarir les relacions entre estructura i funció.

Capítols nous. Dos capítols nous ( Cap. 7 L'hemoglobina: retrat d'una proteïna en acció; Cap. 35: El desenvolupament de fàrmacs) il.lustren la relació entre estructura i funció mitjançant un exemple clàssic i un de contemporani.

Noves aplicacions clíniques. Hem afegit una sèrie de nous exemples procedents de la ciència mèdica a l'abundant selecció d'exemples que ja hi havia a l'anterior edició.

Avenços recents. En la sisena edició hem dut a terme una actualització a fons, i hem inclòs nous tractaments dels avenços recents.

Visualització de l'estructura molecular. La sisena edició inclou noves eines per a ajudar els estudiants a llegir i a entendre les estructures moleculars.

Problemes al final dels capítols. A més dels problemes generals, els problemes al final dels capítols es divideixen en tres categories per a fomentar el desenvolupament de capacitats específiques: Problemes sobre mecanismes, problemes d'interpretació de dades, problemes d'integració de conceptes.

Recursos multimedia y complements.
Related Books
Introducción a la ingeniería química: problemas resueltos de balances de materia
Introducción a la ingeniería química: problemas resueltos de balances de materia
Izquierdo, María; Rodriguez, José; Martinez De La Ossa, Enrique; Costa, Jose´; Izquierdo, José Felipe
294 pg.
25 €Notify me when available

Comments and rates

Leave a commentLogin to rate
Information