Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Un home cau

Un home cau

Autor: Artigau, Marc; Baste, Jordi
Editorial: ROSA DELS VENTS
Paginas: 288
Edición: 1edición
Fecha edición: 01-03-2017
Colección: NARRATIVA CATALANA
ISBN: 9788416430611
Precio: 17,9 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

El periodista Jordi Basté, conjuntament amb l'escriptor Marc Artigau, ens presenten el cas del detectiu privat Albert Martínez, un investigador barcelonès molt especial, gastrònom i seductor, que ha d'esclarir les causes de la desaparició d'un home al Port Olímpic i s'endinsa en la fosca historia d'una família de l'alta burgesia.

Una nit de primavera, mentre el detectiu privat Albert Martínez sopa a tocar de la Barceloneta amb un antic amic de la universitat, és testimoni d'una escena inquietant: comença a fosquejar quan veu que dos homes s'apropen a l'espigó, a la zona més perillosa, mentre parlen i gesticulen com si discutissin. Al cap d'una estona només en torna un.

Així comença l'apassionant recerca que el conduirà a descobrir els secrets més foscos d'una família adinerada i influent. Amb una trama cent per cent efectiva i un detectiu amb una personalitat ben singular, ens endinsem en una història tan original com ho és la Barcelona gastronòmica, nocturna i oculta en la qual es desenvolupa.

Una novel·la intel·ligent que atrapa al lector amb una pregunta des de la primera pàgina: Què va passar aquella nit al Port Olímpic?

Libros relacionados

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información