Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Tot messi

Tot messi

Autor: Puntí, Jordi
Editorial: EDITORIAL VARIOS
Paginas: 144
Fecha edición: 01-04-2018
Colección: EMPURIES NARRATIVA
ISBN: 9788417016494
Precio: 15,5 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

D’ençà que Leo Messi va arribar al F.C. Barcelona amb tretze anys, la seva dimensió futbolística ha crescut fins a convertir-lo en el millor jugador de tots els temps. Els nens i nenes volen ser Messi, la seva samarreta és la més venuda i els vídeos dels seus gols i jugades són els més vistos a Youtube.


 


Leo Messi ens ha fet feliços molt sovint i aquest llibre és un intent d’arrodonir i prolongar aquesta felicitat. Jordi Puntí captura en paraules la bellesa en el joc, la voracitat, el geni i l’obsessió d’un futbolista que ha estat comparat amb Mozart o Picasso. La seva figura és al centre de cadascun d’aquests textos, des del primers gols quan era un nen a Rosario fins a la manera de xutar les faltes, de la rivalitat amb Cristiano Ronaldo a la relació amb els companys del Barça, dels seus rècords i premis individuals a la facilitat per repetir gols històrics. Alhora Messi és un artista del segle XXI, i encarna les prediccions que Italo Calvino feia per a aquest mil·lenni: lleugeresa, rapidesa, exactitud, visibilitat i multiplicitat.


 


Jordi Puntí ens fa reviure el privilegi de veure jugar Messi, però també ens planta al davant les intrigues del futur. ¿Serà aquest 2018 el seu gran any amb el Barça i amb Argentina? ¿Com serà el futbol quan Messi es retiri? ¿Com serem nosaltres després de Messi?

Libros relacionados
Dies de tot
Dies de tot
Blanca Soler
256 pág
18,5 €Avisarme cuando esté disponible
Kft tot sobre mi
Kft tot sobre mi
Rachel Renée Russell
400 pág
12 €Avisarme cuando esté disponible

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información