Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Rellotges de sol

Rellotges de sol

Autor: Angel Lluis Miranda Barreras
Editorial: MARCOMBO, S.A.
Paginas: 164
Edición: 1edición
ISBN: 9788426720597
Precio: 12,4 €

Comprar libro
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Entrega de 24 a 48 horas en España
Els rellotges de sol sempre han estat objecte d'estudi i curiositat. Avui dia la seva utilitat ha quedat sobrepassada pels moderns rellotges mecànics o electrònics. Però el rellotge de sol mai deixarà de ser digne d'estudi i admiració.
El rellotge de sol ens indica el temps solar vertader, TSV, al assenyalar l'ombra que fa el gnòmon exposat a la llum del Sol ja que, indirectament, ens mostra la trajectòria solar del Sol vertader. El nostre rellotge de canell, mecànic o electrònic, ens indica el temps solar mig, TSM, diferent del TSV amb diferències que poder arribar als 16 minuts.
El rellotge de sol sempre ens indica l'hora local, es a dir, en el lloc de l'observació; el nostre rellotge de canell, a Catalunya, ens indica l'hora en el meridià de Greenwich.
Endinsar-nos en aquests conceptes i en els del càlcul i disseny dels rellotges de sol més comuns és l'objecte d'aquesta obra que no pretén ser un manual, sinó una primera aproximació a l'apassionant món de la gnomònica, la ciència dels rellotges de sol.
Libros relacionados
Relojes de sol
Relojes de sol
Angel Lluis Miranda Barreras
164 pág
12,4 €Avisarme cuando esté disponible
Diseño de relojes de sol
Diseño de relojes de sol
Pereira, Jorge E; Miranda Barreras, ángel Luis
208 pág
12,8 €Comprar libro

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información