Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Matemàtiques per a la prova d'accés a cicles formatius de grau superior

Matemàtiques per a la prova d'accés a cicles formatius de grau superior

Autor: Espuig Bermell, Alicia
Editorial: MARCOMBO, S.A.
Paginas: 440
Edición: 1edición
Fecha edición: 12-09-2010
ISBN: 9788426715944
Precio: 32,4€30,78 €

Avisarme cuando esté disponible
Portes gratis en
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Ver índice
Aquest és un llibre de text per impartir les Matemàtiques del Curs de Preparació de la Prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior. El llibre s'adapta al temari i les característiques d'aquest curs i és, a la vegada, una eina de classe i d'autoformació, ja que està especialment dissenyat perquè els alumnes el puguin fer servir autònomament si no poden assistir a classe o es preparen la prova per lliure. Per aquest motiu també s'inclouen les solucions de tots els exercicis.

El llibre s'ha estructurat en quatre blocs: I. Aritmètica i àlgebra (Conjunts numèrics, Equacions i Polinomis); II. Geometria (Trigonometria, Vectors en el pla i Nombres complexos); III. Funcions i gràfics (Funcions i derivades); IV. Estadística i probabilitat (Estadística unidimensional, Estadística bidimensional i Probabilitat).

La part teòrica i les explicacions són molt detallades i els exemples i exercicis, molt pautats. El fet que l'alumne disposi de totes les solucions al llibre li permet també anar avaluant el seu progrés. Molts dels exemples i exercicis del llibre estan basats en els que han sortit a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior que s'han fet fins al moment.

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información