Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
La casa de la frontera

La casa de la frontera

Autor: Vallbona, Rafael
Editorial: EDICIONS 62
Paginas: 304
Edición: 1edición
Fecha edición: 01-08-2017
Colección: EL BALANCÍ
ISBN: 9788429776133
Precio: 20,5 €

Comprar libro
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Entrega de 24 a 48 horas en España

La casa de la frontera és un establiment situat al barri de la duana de Puigcerdà, al bell mig de la ratlla amb França. Des del 1892, quan dos cerdans la van comprar per instal·lar-hi un hostal que pertany a la família Grau.


El dia de la jubilació, mentre apaga per darrera vegada les neveres i els llums de la botiga, la Carme repassa la vida de la seva família –des dels rebesavis fins els fills- i recorda sense nostàlgies la història d’aquesta casa fronterera. Un lloc de pas, on s’hi han encreuat molts destins –aventurers, fugitius o exiliats- i que enmig d’un paisatge imponent, ha estat testimoni d’alguns dels episodis més rellevants que han transformat la Cerdanya i tot el país des de finals del segle XIX fins ara: des de l'última carlinada, la Setmana Tràgica fins a la Guerra Civil, la misèria de la postguerra, l’auge del turisme o la perforació del túnel del Cadí.


Amb una reconstrucció històrica ben travada, movent-se entre el present i el passat, i jugant amb una doble perspectiva de realitat i ficció, Rafael Vallbona ha escrit un fresc del segle XX, una novel·la coral que manté la intriga i l’emoció per una terra i uns personatges que han deixat la seva petja en la història. 

Libros relacionados
A casa
A casa
Navarro, Angels
34 pág
12,9 €Avisarme cuando esté disponible
La ciutat i la casa
La ciutat i la casa
Ginzburg, Natalia
256 pág
21,9 €Avisarme cuando esté disponible

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información