Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Finances i comptabilitat per a directius

Finances i comptabilitat per a directius

Autor: Soriano, Maria Jesús; Amat Salas, Oriol
Editorial: profit
Paginas: 206
Edición: 01edición
Fecha edición: 01-05-2016
Colección: Col.lecció Manuals ACCID
ISBN: 9788416583478
Precio: 18,95 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

La majoria de les decisions empresarials necessiten de l'utilització de dades financeres i comptables. Per això, s'espera dels directius un coneixement suficient de la comptabilitat i les finances. Però, es possible que aquestes no siguin les àrees d'especialització de gran part dels directius.
Aquest llibre pretén aconseguir que les persones no expertes en aquestes matèries puguin adquirir els coneixements financers i comptables més importants de forma ràpida.
- Guia necessària per a entendre el contingut de la informació comptable i financera que tenen les empreses (compte de resultats, balanç i estat de fluxos d'efectiu).
Aporta les habilitats precises per formular diagnòstics i plans d'acció en base a l'anàlisi de la informació econòmico-financera.
-Es coneix de forma introductòria les tècniques i conceptes lligats a l'avaluació de decisions d'inversió i finançament.
-Els diferents temes s'exposen començant des de cero i s'acompanyen d'exemples pràctics resolts que fomenten l'aprenentatge.
Libros relacionados
Finanzas personales
Finanzas personales
Opdyke, Jeff D.
176 pág
16,95 €Comprar libro

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información