Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Educacio infantil cos de mestres. temari practic i examens resolts

Educacio infantil cos de mestres. temari practic i examens resolts

Autor: Lara Hierro
Editorial: EDITORIALCEP
Paginas: 354
Edición: 1edición
Fecha edición: 11-11-2010
ISBN: 9788468105130
Precio: 35 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Ver índice
El volum que té a les seves mans pertany a la col•lecció que editorial CEP presenta per a la correcta preparació de les oposicions del Cos de Mestres en l'especialitat d'Educació Infantil.
L'obra conté tres grans blocs, el primer és una gran ajuda per a l'opositor, en ell l'autora explica en què consisteix un cas pràctic i aborda les diferents maneres de resolució possibles. En el segon apartat es plantegen supòsits resolts que poden servir com a exemple per fer front a altres de semblants. També s'ofereixen supòsits no resolts pertanyents a altres convocatòries de diferents CCAA, perquè els aspirants puguin practicar.
I la tercera i última part del llibre recull la legislació tant Estatal com Autonòmica, imprescindibles ambdues per a una adequada resolució d'aquesta fase pràctica de l'examen.
Finalment, esmentar que els autors d'aquestes publicacions són professionals de reconegut prestigi en el món docent, la qual cosa és una garantia per a l'opositor que en aquests textos trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información