Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Dietari d´estiu

Dietari d´estiu

Autor: Josep M. Boixareu
Editorial: PAGÈS EDTORS
Paginas: 154
Edición: 1edición
Fecha edición: 01-06-2008
ISBN: 9788497796316
Precio: 12 €

Comprar libro
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Entrega de 24 a 48 horas en España
"Si el dietari és un gènere francament difícil és perquè l'autor hi va ben despullat, i juga a tot o res. (...) Els conceptes que travessen el dietari de Josep M. Boixareu tenen l'emotivitat sensible de Verdaguer, la profunda modèstia de Tagore, el sentit de les coses de la tradició alemanya, la visió del món des del raonament científic d'Einstein.
És una combinació estimulant que ens calia i que no sovinteja a casa nostra. (...)
Ara que molt poquets són els que parlen de l'humanisme perquè els diners són la mida de totes les coses, hi ha un escriptor agosarat que ens posa un pa a taula que feia temps
que no menjàvem i que ens feia molta falta: mirar la realitat des d'una perspectiva sensible, recta, honesta i profunda". (Del pròleg de Josep Francesc Delgado).

Dietari d'estiu amb pinzellades de tardor parla de la felicitat, el dolor, la mort, la ciència, els llibres, els escriptors, la cultura, l'educació, la política, la natura, la identitat, la justícia, les creences. Parla de revolucions pendents, viatges, Frankfurt 2007, coratge, esperança i de tot allò que li pot succeir i pot pensar qualsevol persona durant un estiu i part d'una tardor.
Libros relacionados
Dietari de 1973
Dietari de 1973
Josep Maria Castellet
160 pág
21,65 €Avisarme cuando esté disponible

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información