Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Desenvolupament i construcció de prototips electrònics

Desenvolupament i construcció de prototips electrònics

Autor: De Soto Gorroño, Ana; Bueno, Angel
Editorial: MARCOMBO, S.A.
Paginas: 392
Edición: 1edición
Fecha edición: 01-01-2008
ISBN: 9788426714855
Precio: 35 €

Comprar libro
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Entrega de 24 a 48 horas en España
Ver índice
Descripció:

Aquest llibre vol familiaritzar el lector amb l'entorn de treball CAD/CAM electrònic, proporcionant-li un conjunt de tutorials i manuals per a l'ús dels programes OrCAD (Capture + Layout Plus) i LPKF (CircuitCAM + BoardMaster) de disseny i construcció de prototips electrònics, respectivament.

El llibre s'adreça a tothom que vulgui aprendre a dibuixar esquemes electrònics i a dissenyar plaques de circuit imprès utilitzant eines software, per després construir-les segons diferents procediments i tècniques.

El nivell de dificultat és l'adequat, tant per a l'estudiant com per al professional, perquè partint de zero se segueix una evolució progressiva, seguint l'aprenentatge de cada programa segons un ordre lògic, que es manté amb el pas dels capítols.

De la metodologia podríem destacar-ne el caràcter de tutorial, és a dir, es proposa un exemple que servirà de fil conductor per anar desenvolupant, de forma gradual, cada tema, explicant els comandaments i instruccions cada vegada que apareixen per primer cop.

El llibre conté nombroses il·lustracions, aportacions pràctiques i explicacions addicionals, amb la intenció de millorar la comprensió del que s'està exposant. Es tracta, en definitiva, d'un mètode que facilita la feina del professor i ajuda l'alumne.
Al final de cada capítol, uns annexos molt interessants complementen la informació que s'ha donat i tracten supòsits o aspectes col·laterals que no han aparegut en l'exemple de guia. Finalment, diversos apèndixs exposen tècniques complementàries per a l'obtenció del prototip, com són la fabricació química, el cablejat mitjançant la tècnica de wrapping i les particularitats de la tecnologia de muntatge en superfície (SMT).

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información