Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
Cos de professors ensenyament secundari. orientacio educativa (abans psicologia

Cos de professors ensenyament secundari. orientacio educativa (abans psicologia

Autor: Moruno Torres, Paloma (coord.)
Editorial: EDITORIALCEP
Paginas: 530
Edición: 1edición
Fecha edición: 11-11-2010
ISBN: 9788468105017
Precio: 47 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

Ver índice
Editorial CEP es complau a presentar el temari per a l'accés al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari en l'especialitat d'Orientació Educativa.
Abordar el desenvolupament d'aquest temari ha estat una tasca apassionant alhora que complexa, i això ens fa pensar que reuneix les mateixes característiques que la pròpia disciplina que sustenta el desenvolupament de les funcions d'Orientador.
Al llarg del desenvolupament dels 68 temes que formen el temari veurem les diverses disciplines que nodreixen a la Orientació Educativa, i com totes són fonamentals per comprendre i entendre el treball que en el futur desenvoluparàs com a orientador en centres o equips de primària i secundària. Entre elles destaquem les següents: la Psicologia Evolutiva, Social, Clínica, així com la Sociologia, l'Antropologia, la Lingüística, etc.
Esperem que amb la redacció d'aquests temes puguis enfrontar-te amb major facilitat al teu primer objectiu, que lògicament serà concloure amb èxit el procés selectiu d'aquesta especialitat. No obstant això, som una mica més ambiciosos, i desitgem que després d'aconseguir aquest primer objectiu, aquestes publicacions puguin servir-te d'ajuda en qualsevol dels moments que la teva feina ho precisi.
Que no decaigui ni l'esforç, ni l'ànim!

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información