Materias

También puedes seguirnos en
Aceptamos
C-4ep.llengua catalana-co 15

C-4ep.llengua catalana-co 15

Autor: Canyelles Roca, Anna; Ubach Dorca, Mercè
Editorial: CRUÏLLA
Paginas: 176
Fecha edición: 01-05-2015
ISBN: 9788466138000
Precio: 31,21 €

Avisarme cuando esté disponible
0 (0) Valore y vea las opiniones de este libro

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu:

GLOBAL Perquè recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d'Infantil fins a l'ESO.

PROXIMITAT Perquè és un projecte fet des de l'escolta activa i el diàleg constant amb l'escola, un projecte que comparteix, amb mestres, professors, alumnes i famílies, els reptes de l'educació davant les noves situacions socials.

INNOVACIÓ Perquè acompanya en la introducció de metodologies innovadores a l'aula que reforcen l'enfocament competencial del projecte, i posa la tecnologia al servei de l'escola i de l'èxit educatiu.

COMPROMÍS Perquè es materialitza en solucions, continguts, eines, recursos i serveis a mida i ofereix als centres un suport directe en qualsevol moment del curs escolar mantenint un contacte permanent per a la millora contínua dels nostres materials.

Claus del Projecte CONSTRUÏM a Primària:

COMPETÈNCIES BÀSIQUES
Orienta cap a un aprenentatge eficaç fomentant la transversalitat dels continguts, la funcionalitat dels aprenentatges i l'autonomia de l'alumnat, a la vegada que els prepara per superar amb èxit les proves de competències al cicle mitjà i superior.

INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES
Introdueix els principis de la teoria de les intel·ligències múltiples al cicle inicial, posant-les en relació amb les competències bàsiques, com a estratègia per atendre la diversitat a l'aula i a través d'un seguit de recursos audiovisuals i interactius allotjats enl'entorn digital.

TREBALL COOPERATIU
Presenta propostes de treball amb tècniques cooperatives a totes les àrees de cicle mitjà i superior com a estratègia per atendre la diversitat a l'aula, fomentant així l'aprenentatge entre iguals.

ENSENYAMENT PROTEGIT
Incorpora les estratègies i tècniques de l'Ensenyament Protegit, que fan el contingut acadèmic comprensible, significatiu i interessant per als alumnes a través de la presentació de models, organitzadors gràfics, vocabulari clau...

PROJECTE DIGITAL
Presenta un entorn virtual d'aprenentatge amb noves funcionalitats que situa la guia didàctica digital com a eix central de l'activitat docent, en diàleg constant entre el material imprès i els recursos web.
Libros relacionados
Llengua catalana. intermedi2
Llengua catalana. intermedi2
Balasch Carme ; Teresa Garcia; Salvador Comelles
60 pág
7 €Avisarme cuando esté disponible
Llengua catalana 2. solucionari. suficiencia
Llengua catalana 2. solucionari. suficiencia
Carme Vilà I Comajoan; Teresa Garcia I Balasch
72 pág
7 €Avisarme cuando esté disponible
Llengua catalana. intermedi 1
Llengua catalana. intermedi 1
Carme ; Teresa Garcia I Balasch; Salvador Comelles
50 pág
7 €Avisarme cuando esté disponible
Llengua catalana. cicles formatius fp
Llengua catalana. cicles formatius fp
Cornelles Pujol, Montserrat
216 pág
34,4 €Comprar libro

Comentarios y valoraciones

Escriba su comentarioLogin para valorar
Información