Categories

Follow us on
We accept
Aprendre flash cs5 amb 100 exercicis pràctics

Aprendre flash cs5 amb 100 exercicis pràctics

Author: Mediaactive
Editorial: MARCOMBO, S.A.
Pages: 216
Edition: 1edition
Edition date: 08-10-2010
Collection: APRENDRE...AMB 100 EXERCICIS PRÁCTICS
ISBN: 9788426716880
Price: 18,6 €

Notify me when available
0 (0) Rate and see the comments of this book

Show index
Flash CS5 és el programa líder en el sector del disseny gràfic per crear continguts interactius i animacions d'un atractiu formidable. Amb aquest manual aprendrà a utilitzar aquest impressionant software, millorat i ampliat, amb les seves pròpies creacions. En aquesta versió de Flash, Adobe ha inclòs distintes novetats, tant pel que fa a la seva interfície, que ara és molt més senzilla, com a les seves eines i funcions.
Amb aquest llibre
Aprendrà a crear moviments més flexibles, elàstics i reals gràcies a la nova aplicació Muelles, incorporada en l'eina Huesos.
Podrà introduir codis d'Action Script amb major facilitat i rapidesa utilitzant l'Editor d'ActionScript millorat que inclou una finalització i suggeriment de codis de classe personalitzada.
A més a més, gràcies al nou Panell de fragmentos de código, podrà programar interaccions comunes d'ActionScript sense necessitat de conèixer el llenguatge de programació.
Podrà incorporar efectes d'animació avançada a les seves pel·lícules de forma ràpida, senzilla i eficaç gràcies a l'eina de dibuix Deco que inclou una gran quantitat d'elements predefinits llestos per aplicar.
Controlarà els textos inserits en les seves pel·lícules de Flash mitjançant tipografia d'impressió gràcies al nou motor de text Text Layout Framework, el mateix que s'utilitza en els programes més avançats de maquetació.

Comments and rates

Leave a commentLogin to rate
Information